Vaxol-flaska-USP-NO-DK2

Hvornår skal man anvende Vaxol®?

Har du problemer med ørevoks? Har du en følelse af at have propper i ørene? Har du nedsat hørelse? Klør det i dine ører? Svømmer og bader du meget? Bruger du ofte høretelefoner, headset, høreværn eller ørepropper? Er du over 65 år? Anvender du høreapparat? Hvis du genkender noget af dette, er Vaxol sikkert noget for dig.

Vaxol® smører øregangen og blødgør ørevoks

Vaxol er en smidig og letanvendelig ørespray, som hjælper dig med at holde ørerne rene og friske. Den smører huden i øregangen, samt blødgør og fjerner ørevoks på en helt naturlig måde. Ved regelmæssig brug af Vaxol reduceres desuden et eventuelt  behov for øreskylning, samtidig med at kløe i øregange lindres. En anden egenskab er, at Vaxol danner en barriere på huden i øregangen, fugter huden og lindrer herved kløe og irritation pga tørre øregange.

Hvorfor skal man holde ørerne rene og friske?

I dine ører har du to af dine vigtigste sanseorganer: Hørelsen og balancen. For at disse skal kunne fungere godt, og for at du skal kunne kommunikere godt med andre mennesker, er det vigtigt at holde miljøet i øret og huden i øregangen ren og blød. Miljøet i ørerne påvirkes af flere faktorer: Alder, ydre påvirkninger, bakterier osv.

Ørerne står selv for en stor del af rengøringen helt naturligt ved hjælp af ørevoks. Hvis der dannes for meget eller for lidt ørevoks, kan hørelsen blive nedsat, og der kan også opstå andre problemer. Ved at hjælpe med at holde ørerne rene, bibeholder du en god hørelse, god livskvalitet og gode sociale vilkår.

I disse tilfælde kan du anvende Vaxol®

Ved for meget ørevoks kan du bruge Vaxol til at opbløde og fjerne overflødig ørevoks. Regelmæssig brug gør også, at du forebygger problemer med ørevoks og at vokspropper sætter sig fast, og en eventuel øreskylning dermed kan undgås. Det reducerer risikoen for symptomer som nedsat hørelse, propper i ørerne, ørepine og svimmelhed.

Ved kløe og irritation pga tørre øregange kan du også bruge Vaxol, som smører og blødgør huden i øregangen.

Hvis du ofte bader eller svømmer, kan du bruge Vaxol for at beskytte øret mod vandet. Vaxol lægger sig på huden i øregangen som en barriere mod vandet.

 

 

Specielt til børn

  • Let og naturlig hjælp til at holde følsomme barneører rene, og voksproduktionen i balance.
  • Hjælp til at undgå øreskylning/voksudsugning.

Specielt til ældre

  • Følsomme øregange og ører, eventuel med nedsat hørelse, bliver let og naturligt rene og blødgjorte.
  • Hvis du anvender høreapparat (80% af alle problemer med høreapparater skyldes ørevoks), får du en enkel hjælp til at holde ørerne rene. OBS: Brug Vaxol om aftenen, efter at høreapparatet er taget ud for natten. Tør evt. efter om morgenen, inden høreapparatet sættes i øret.

Generelt

  • Enkel hjælp til at forebygge og behandle problemer med hørelse og ørevoks – inden problemerne opstår!
  • Hjælper med til at få et godt miljø i øret til dig, som bruger høretelefoner, ørepropper eller høreapparat (voksproduktionen øges dramatisk med disse, hvilket giver en ubalance i øret, og øget risiko for at danne vokspropper).